Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1208g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g60g6kcal0.9g0g0.4g51.3g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g33g120kcal14.9g13.3g2g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale91g54kcal9.1g4.5g0.3g66.1g
Manteli, jauhettu, n. 1dl423g2545kcal101.9g27.9g228.3g29.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3648g5450kcal253.6g91.4g462g294g
Valittu annoskoko1824g2725kcal126.8g45.7g231g147g
Annoskoko puolitettuna912g1363kcal63.4g22.9g115.5g73.5g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229174