Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g60g240kcal0g59.3g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g146g1317kcal0g0g146.3g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen53g383kcal0g0g42.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 80g100kcal8.8g0.2g7.2g0g
Grahamjauho 146g480kcal15.5g88.8g3.2g14.5g
Neljänviljanhiutale 40g132kcal4g23.2g1.4g4.6g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g168g687kcal5g150.9g6.7g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 599g159kcal19.8g18.6g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g133g745kcal8.6g75.8g5.3g0g
Raparperi 399g134kcal2.8g22g0.4g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3648g8755kcal129g877.6g426.2g49.4g
Valittu annoskoko1824g4378kcal64.5g438.8g213.1g24.7g
Annoskoko puolitettuna912g2189kcal32.3g219.4g106.6g12.4g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24.1g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044