Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g643g1414kcal122.1g0g109.3g0g
Sika-nautajauheliha321g710kcal56.2g0g54.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 321g206kcal10.3g15.5g11.2g0g
Kananmuna kuoreton 177g252kcal22.1g0.5g18.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g161g48kcal1.6g6.4g0.5g0g
Nokkonen (100g)80g29kcal4.7g1g0.6g3.3g
Korppujauho 40g147kcal4.2g30.1g0.4g2.1g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g80g243kcal14.4g39g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3648g6100kcal471.2g185g391g10.8g
Valittu annoskoko1824g3050kcal235.6g92.5g195.5g5.4g
Annoskoko puolitettuna912g1525kcal117.8g46.3g97.8g2.7g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=467813