Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g3333g11500kcal260g1300g563.3g66.7g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1754g421kcal31.6g52.6g8.8g33.3g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus439g1535kcal61.4g2.2g140.4g0g
Oivariini vähärasvainen44g241kcal0.4g0.4g26.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1754g5792kcal35.1g52.6g614g0g
Kananmuna kuorineen punnittu965g1216kcal106.1g2.9g86.8g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g439g1531kcal30.7g87.7g118.4g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g877g1316kcal140.4g8.8g78.9g0g
Purjosipuli 395g90kcal7.1g9.5g0.8g8.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g47283kcal1345.6g3033.4g3275.4g216.6g
Valittu annoskoko10000g23642kcal672.8g1516.7g1637.7g108.3g
Annoskoko puolitettuna5000g11821kcal336.4g758.4g818.9g54.2g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373697