Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 938g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit156g41kcal1.4g7.5g0.5g3.6g
Herne-maissi-paprika, Rainbow125g100kcal5.3g16.3g1.1g3.9g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g250g348kcal47.5g0g17.5g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Tomaattimurska 156g46kcal0.9g8.3g0.3g3g
Ketsuppi, Felix38g34kcal0.4g7.9g0.2g0g
Makaroni, tumma 34g124kcal4.6g22.6g1g2g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 94g67kcal1.7g13.5g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3650g1538kcal124.4g155.4g41.8g28.2g
Valittu annoskoko1825g769kcal62.2g77.7g20.9g14.1g
Annoskoko puolitettuna913g384kcal31.1g38.9g10.5g7.1g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.3g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167