Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g500g660kcal105g0g25g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g500g995kcal100g0g65g0g
Margariini, Pirkka3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli125g375kcal4.5g5.3g37.5g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%250g400kcal6.7g6.7g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3650g4995kcal434g30g341.4g2.2g
Valittu annoskoko1825g2498kcal217g15g170.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna913g1249kcal108.5g7.5g85.4g0.6g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355720