Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali200g42kcal2.4g6.8g0.4g4.2g
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Palsternakka 75g48kcal0.4g8.9g0.3g3.4g
Selleri, annos 50g75g11kcal0.8g2.3g0g0g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Paistijauheliha 10%200g340kcal40g0g20g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr11g31kcal0.9g1g2.6g0.2g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g195g78kcal3.3g16g0.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g15g11kcal1.1g1.4g0.1g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3652g1323kcal103.4g106.2g48.4g29.4g
Valittu annoskoko1826g662kcal51.7g53.1g24.2g14.7g
Annoskoko puolitettuna913g331kcal25.9g26.6g12.1g7.4g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125712