Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green1094g3554kcal262.4g535.8g10.9g131.2g
Sipuli 273g83kcal3.4g13.1g0.5g4.6g
Paprika punainen 930g272kcal8.7g41.8g3.7g17.7g
Porkkana 711g232kcal4.4g39.5g1.4g18.1g
Oliiviöljy 148g1306kcal0g0g147.6g0g
Tomaattisose tomaattipyree 164g125kcal7.4g21.2g0.3g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 5468g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 120g366kcal11.4g16.2g28.3g1.9g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g1094g1750kcal87.5g54.7g131.2g16.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15375kcal770.4g1444.6g647.8g383g
Valittu annoskoko10000g7687kcal385.2g722.3g323.9g191.5g
Annoskoko puolitettuna5000g3844kcal192.6g361.2g162g95.8g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215764