Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 53g17kcal0.3g3g0.1g1.4g
Lanttu 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)7.2g5.9kcal0.7g0.8g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g3.4g19kcal0g0g2.1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 44g50kcal9.3g0g1.3g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g190kcal20.8g8.8g7g3.2g
Valittu annoskoko183g95kcal10.4g4.4g3.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna92g48kcal5.2g2.2g1.8g0.8g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110037