Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 113g371kcal2.3g3.4g39.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen23g7.4kcal0.7g1.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g19g75kcal0g18.7g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g23g14kcal0.8g0g5.6g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g6.7g22kcal0.5g3.6g0.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g980kcal8.6g53.6g91g0.4g
Valittu annoskoko183g490kcal4.3g26.8g45.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna92g245kcal2.2g13.4g22.8g0.1g
Arvot/100g100g268kcal2.4g14.7g24.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761