Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g56g56kcal9.6g0.6g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Paprika keltainen 24g7.4kcal0.2g1.2g0g0.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.9g4.7kcal0.2g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton9g15kcal0.8g0.4g1.2g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g2.8g23kcal0g0g2.5g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g222kcal22g6g11.6g1.4g
Valittu annoskoko183g111kcal11g3g5.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna92g56kcal5.5g1.5g2.9g0.4g
Arvot/100g100g61kcal6g1.6g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=379152