Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 59g14kcal1.1g1.3g0.2g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.7kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl16g27kcal2.8g0.2g1.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g137kcal8.4g6.4g8g4.2g
Valittu annoskoko183g69kcal4.2g3.2g4g2.1g
Annoskoko puolitettuna92g34kcal2.1g1.6g2g1.1g
Arvot/100g100g38kcal2.3g1.7g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125104