Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.2g3.1kcal0.1g0g0.3g0g
Herne, kuivattu, Rainbow31g88kcal5.6g19.8g0.3g3.1g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia25g35kcal4.3g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g252kcal20g39.6g5.2g6.2g
Valittu annoskoko183g126kcal10g19.8g2.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna92g63kcal5g9.9g1.3g1.6g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.8g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128