Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%39g66kcal7.8g0g3.9g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino39g133kcal9g20.7g1.4g2.3g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 63g21kcal1.9g3.1g0.1g0g
Ketsuppi, Felix3.9g3.5kcal0g0.8g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g3.9g14kcal1.1g0.1g1.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 9g12kcal1g0g0.8g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 1.6g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g564kcal45.4g53.4g18g5.4g
Valittu annoskoko183g282kcal22.7g26.7g9g2.7g
Annoskoko puolitettuna92g141kcal11.4g13.4g4.5g1.4g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.6g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649