Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 21g14kcal1.1g2g0.1g0.6g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 33g73kcal6.1g0g5.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g177kcal14.4g4.4g11g1.4g
Valittu annoskoko183g88kcal7.2g2.2g5.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna92g44kcal3.6g1.1g2.8g0.4g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134401