DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkokaali keräkaali 110g31kcal1.3g4.5g0.2g2.3g
Voi vähäsuolainen 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Siirappi 3.1g9kcal0g2.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha53g88kcal10g0g5.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7g23kcal0.1g0.2g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g321kcal23g15g17.6g5g
Valittu annoskoko183g161kcal11.5g7.5g8.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna92g80kcal5.8g3.8g4.4g1.3g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.1g4.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281464