Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)19g7.7kcal0.2g1.4g0.1g0.3g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g14g10kcal0.8g1.7g0.1g0g
Torino tumma proteiinipasta plus7.8g27kcal1.8g4.1g0.3g0.5g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g4.4g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g39g24kcal0.6g4.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g213kcal15g24.2g6g1.6g
Valittu annoskoko184g107kcal7.5g12.1g3g0.8g
Annoskoko puolitettuna92g53kcal3.8g6.1g1.5g0.4g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.6g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196