Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.3g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g57g82kcal3g16.4g0.4g0.7g
Maito, Kevyt78g36kcal2.5g3.7g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g13g35kcal2.4g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g435kcal26.2g40.8g18.6g1.6g
Valittu annoskoko184g218kcal13.1g20.4g9.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna92g109kcal6.6g10.2g4.7g0.4g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251040