Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g110g384kcal14.3g76.8g1.6g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g879kcal28.6g153.6g15.8g0g
Valittu annoskoko184g440kcal14.3g76.8g7.9g0g
Annoskoko puolitettuna92g220kcal7.2g38.4g4g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.8g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142781