Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino27g93kcal6.3g14.5g1g1.6g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g44g28kcal5.7g0.9g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g12g4.8kcal1.1g0g0g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g399kcal42.8g31g11g3.2g
Valittu annoskoko184g200kcal21.4g15.5g5.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna92g100kcal10.7g7.8g2.8g0.8g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.4g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148930