Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 44g33kcal0.8g6.8g0.1g0.4g
Maissi, pakaste (Spar) 200g5.8g6.5kcal0.2g1.1g0.1g0g
Lihapulla 1kpl/15g22g53kcal3.3g2.1g3.3g0.1g
Makaroni, tumma 18g63kcal2.4g11.5g0.5g1g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Turun sinappi, mieto2.3g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g333kcal14g46.6g8.4g4g
Valittu annoskoko184g167kcal7g23.3g4.2g2g
Annoskoko puolitettuna92g83kcal3.5g11.7g2.1g1g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735