Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 27g91kcal1.6g20.1g0.2g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)31g52kcal0.9g1.2g4.7g0g
Ruokasuola jodioitu 1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g285kcal5g42.6g9.8g1.2g
Valittu annoskoko184g142kcal2.5g21.3g4.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna92g71kcal1.3g10.7g2.5g0.3g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469