Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 57g17kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g69kcal7.9g0g4.2g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g10g33kcal5.4g2.9g0.1g1.7g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss16g49kcal3.8g0.1g3.6g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)42g10kcal0.4g2.3g0g0.6g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g370kcal36.6g17.6g16.6g7.2g
Valittu annoskoko184g185kcal18.3g8.8g8.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna92g93kcal9.2g4.4g4.2g1.8g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219315