Pitza

Pohja sekoitetaan ja levitetään voidellulle pellille, saa jäädä löysäksi.

Paista jauheliha jne. Maun mukaan täytteitä ja juustoa.

Vähän juustoa/kevyempi juusto, vähemmän kaloreita.

Paista pohjaa n. 10 minuuttia 225 asteessa ensin, sitten n. 10 minuuttia täytteiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2940 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese 3.1g11kcal0.6g1.4g0.2g0.5g
Hiiva, 50g0.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Neljänviljanhiutale 0.9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.1g
Ruispuurohiutale3.1g10kcal0.3g2g0.1g0.4g
Vehnäjauho, sunnuntai10g36kcal1.2g7.2g0.2g0.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 38g85kcal7.1g0g6.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g4.4g1kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz1.2g1.3kcal0g0.3g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto13g41kcal3.4g0g3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g399kcal26.2g25.2g21g3.4g
Valittu annoskoko184g199kcal13.1g12.6g10.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna92g100kcal6.6g6.3g5.3g0.9g
Arvot/100g100g109kcal7.1g6.9g5.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244670