Borssikeitto paistijauhelihalla

(4:lle hengelle)
1 porkkana
150 g juuriselleriä
3 punajuurta
1 sipuli
275 g keräkaalia
290 g paistijauhelihaa
2 liha- tai kasvisliemikuutiota
1 tl basilikaa
1 tl meiramia
1 tl timjamia
1 tl persiljaa
1 tl suolaa

1. Suikaloi tai raasta juurekset
2. Kiehauta 1 l vettä, lisää lihaliemikuutio(t) ja juurekset
3. Anna kiehua hiljalleen reilu 30 min
4. Ruskista jauheliha ja lisää se keittoon
5. Mausta suolalla, timjamilla, meiramilla, basilikalla ja persiljalla

Halutessasi voit vielä ripotella raejuustoa sekaan.

(Ainekset Finelin taulukosta)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 23g31kcal4.3g0g1.6g0g
Kasvisliemikuutio 1.6g4.8kcal0.1g0.2g0.4g0g
Punajuuri 31g12kcal0.3g2.2g0.1g0.8g
Valkokaali keräkaali 22g6kcal0.3g0.9g0g0.5g
Juuriselleri 12g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Porkkana 7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g126kcal10.4g9.2g4.2g4.2g
Valittu annoskoko184g63kcal5.2g4.6g2.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna92g32kcal2.6g2.3g1.1g1.1g
Arvot/100g100g34kcal2.8g2.5g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=25578