Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Herkkusieni 35g5.6kcal0.7g0.1g0.1g0.5g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus18g61kcal2.5g0.1g5.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 45g149kcal0.9g1.4g15.8g0g
Basilika, tuore0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta5g23kcal2g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g603kcal16.4g6.4g56.6g1.8g
Valittu annoskoko184g302kcal8.2g3.2g28.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna92g151kcal4.1g1.6g14.2g0.5g
Arvot/100g100g164kcal4.5g1.7g15.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264651