Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 123g393kcal32.8g0g29.3g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g8.7g28kcal2.7g4.8g0.1g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g26g45kcal0.5g0.4g4.5g0.2g
Kananmuna kuoreton 18g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Korppujauho 8.7g32kcal0.9g6.6g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g1045kcal78.2g23.8g71.6g1.4g
Valittu annoskoko184g522kcal39.1g11.9g35.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna92g261kcal19.6g6g17.9g0.4g
Arvot/100g100g285kcal21.3g6.5g19.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658