Lanttusupikas

Keitä lanttupalat ja survo ne lisäämällä joukkoon desin verran keitinvettä.

Lisää siirappi, 50 grammaa margariinia ja mausteet.

Tee taikina sekoittamalla puolitoistadesiä vettä, puoli teelusikallista suolaa, kaksi desiä suirjauhoja ja puolitoista desiä vehnäjauhoja.

Jaa taikina 16 osaan.

Kauli taikinasta pyöreitä lättysiä ja täytä ne lanttusurvoksella.

Paista 275-asteisessa uunissa noin vartin verran.

Lisää 25 grammaa margariiniä tilkkaan keitinvettä ja voitele valmiit piirakatat.

Sillä.

Anna piiraiden hautua ja pehvetä tunnin pari ennen nauttimista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Krisse2506

Ruoti38 sanoi...

Kiitos! Hyviä tuli. Ritva

perjantai 28.11.2014 klo 21:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Lantturaaste, annos 100g110g27kcal1.1g5g0.3g2g
Margariini, 60%, Rainbow8.2g45kcal0.1g0.1g4.9g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 7.7g23kcal0g5.7g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2.2g7.9kcal0.3g1.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 12g37kcal1.1g6.7g0.2g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g355kcal7.4g53.2g11g8.6g
Valittu annoskoko184g177kcal3.7g26.6g5.5g4.3g
Annoskoko puolitettuna92g89kcal1.9g13.3g2.8g2.2g
Arvot/100g100g97kcal2g14.5g3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288967