Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g63g88kcal10g1.6g4.6g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli31g56kcal2.1g1.2g4.7g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g28g96kcal3.6g18.5g0.7g1.9g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g25g63kcal4.3g0g5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g36g7.3kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g623kcal40.6g45.8g30.2g5g
Valittu annoskoko184g312kcal20.3g22.9g15.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna92g156kcal10.2g11.5g7.6g1.3g
Arvot/100g100g170kcal11.1g12.5g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116