Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)94g122kcal19.7g0.5g4.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.3g0.5kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g31g40kcal1.3g1.6g3.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima39g152kcal11.3g0g11.7g0g
Tilli, tuore 12g3.5kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Ruohosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g640kcal65.6g4.8g39.2g0.6g
Valittu annoskoko184g320kcal32.8g2.4g19.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna92g160kcal16.4g1.2g9.8g0.2g
Arvot/100g100g174kcal17.8g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096