Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka44g166kcal10.1g0g13.1g0g
Cashewpähkinä 18g101kcal3.5g3.3g8.1g0.6g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 44g32kcal0.3g6.8g0.2g0.5g
Fariinisokeri8.7g36kcal0g8.7g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos8.7g63kcal0g0g7g0g
Päärynä kuorittu 44g19kcal0.1g3.5g0g1.7g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka18g1.8kcal0.2g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana367g837kcal28.4g44.8g56.8g6g
Valittu annoskoko184g418kcal14.2g22.4g28.4g3g
Annoskoko puolitettuna92g209kcal7.1g11.2g14.2g1.5g
Arvot/100g100g228kcal7.7g12.2g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597