Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1249g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g31kcal1.5g0.2g2.7g0g
Herne, kuivattu, Rainbow312g881kcal55.9g198.3g2.8g31.2g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia250g350kcal42.5g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3660g2523kcal199.8g397g51g62.4g
Valittu annoskoko1830g1262kcal99.9g198.5g25.5g31.2g
Annoskoko puolitettuna915g631kcal50g99.3g12.8g15.6g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.8g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128