Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi834g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g250g60kcal3g8.5g0.5g5.3g
Porkkana 167g55kcal1g9.3g0.3g4.3g
Palsternakka 63g40kcal0.3g7.4g0.3g2.8g
Sipuli 63g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl25g19kcal1g2g0.8g0g
Persilja 17g4.6kcal0.2g0.2g0g1.3g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)250g275kcal57.5g0g5.3g0g
Paprika punainen 83g24kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Selleri, annos 50g63g8.8kcal0.6g1.9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3660g1112kcal132.4g76.2g23.8g33.4g
Valittu annoskoko1830g556kcal66.2g38.1g11.9g16.7g
Annoskoko puolitettuna915g278kcal33.1g19.1g6g8.4g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2.1g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101409