Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 5233g1835kcal241.7g102g15.7g130.8g
Kananmuna kuoreton 1279g1825kcal159.9g3.8g131.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1163g3839kcal23.3g34.9g407g0g
Kevytmaito (Valio)1163g535kcal37.2g55.8g17.4g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1163g4186kcal325.6g23.3g314g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24437kcal1575.4g439.6g1770.4g261.6g
Valittu annoskoko10000g12219kcal787.7g219.8g885.2g130.8g
Annoskoko puolitettuna5000g6109kcal393.9g109.9g442.6g65.4g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690