Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g2632g2026kcal60.5g13.2g192.1g0g
Sipuli 1930g584kcal24.1g92.6g3.9g32.8g
Vesi3509g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 175g602kcal17.9g122.8g2.1g6.1g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 1754g2106kcal54.9g78.9g175.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10636kcal314.8g615g747g77.8g
Valittu annoskoko10000g5318kcal157.4g307.5g373.5g38.9g
Annoskoko puolitettuna5000g2659kcal78.7g153.8g186.8g19.5g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302612