Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras135g473kcal18.2g88.6g3.9g8.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha675g1121kcal128.3g0g67.5g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)99g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kananmuna kuoreton 218g310kcal27.2g0.7g22.3g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g563g141kcal18.6g16.3g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g135g38kcal1.5g6.5g0.5g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3663g4352kcal390.2g233.8g203.8g27.8g
Valittu annoskoko1832g2176kcal195.1g116.9g101.9g13.9g
Annoskoko puolitettuna916g1088kcal97.6g58.5g51g7g
Arvot/100g100g119kcal10.7g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401042