Juustokastike

Sulata rasva kattilassa ja lisää siihen jauhot.

Lisää maito vähitellen, anna kuumentua lisäämisen välissä.

Tai vaihtoehtoisesti keitä maito eri kattilassa.

Sekoita usein, ettei pala pohjaan.

Lisää lopuksi juustoraaste, voi lisätä reilustikin juustoa.

Emmentalin voi korvata edamilla tai muulla juustoraasteella.

Osan voi korvata myös maustetulla tuorejuustolla.

Mausta ja tarkista maku.

käy myös lasagnen valkokastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Eevis77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keskiarvo 80g427kcal0.3g0.3g48.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56.1g1g2.8g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1202g548kcal36g57.7g18g0g
Emmental, punaleima 17%267g774kcal90.8g0g45.4g0g
Valkopippuri, annos 1g1.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1.3g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 10g53kcal0g0g5.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.9g0.1g0.3g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 148g67kcal4.4g7.1g2.2g0g
Emmental, punaleima 17%33g95kcal11.2g0g5.6g0g
Valkopippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3664g4545kcal303.8g256.2g252.6g6.2g
Valittu annoskoko1832g2273kcal151.9g128.1g126.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna916g1136kcal76g64.1g63.2g1.6g
Arvot/100g100g124kcal8.3g7g6.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117382