Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Paprikajauhe 1g3.2kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi1250g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali200g42kcal2.4g6.8g0.4g4.2g
Paprika keltainen 85g26kcal0.8g4.3g0.2g1.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka45g4.9kcal0.5g0.5g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Maustepippuri, annos 1g5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3665g1254kcal80.4g29g89.8g15g
Valittu annoskoko1833g627kcal40.2g14.5g44.9g7.5g
Annoskoko puolitettuna916g314kcal20.1g7.3g22.5g3.8g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439532