Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1309g459kcal60.5g25.5g3.9g32.7g
Lanttu 376g108kcal3.8g17.3g1.1g6.8g
Kasvisliemikuutio 144g439kcal13.7g19.4g33.8g2.3g
Sipuli (kuorittu)458g124kcal6g22g0.9g7.8g
Kesäkurpitsa zucchini 785g142kcal4.4g19.6g3.1g5.5g
Tomaattipyree, Pirkka196g161kcal6.7g37.3g2g2g
Valkosipuli 98g106kcal7.8g16g0.6g2.1g
Seiti pakaste 1963g1522kcal344.7g0g13.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 4580g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 92g810kcal0g0g91.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7741kcal895.2g314.2g301.4g118.4g
Valittu annoskoko10000g3870kcal447.6g157.1g150.7g59.2g
Annoskoko puolitettuna5000g1935kcal223.8g78.6g75.4g29.6g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315160