Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 70g508kcal0.8g0.3g56.9g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g280g1680kcal58.8g18.5g151.2g0g
Kananmuna kuoreton 770g1098kcal96.2g2.3g78.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl700g2380kcal14g21g245g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g3.5g13kcal0g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3668g11359kcal339.6g90.8g1064g0g
Valittu annoskoko1834g5680kcal169.8g45.4g532g0g
Annoskoko puolitettuna917g2840kcal84.9g22.7g266g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903