Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 260g210kcal4.1g43.8g0.1g7.8g
Mungpapu, Risenta400g1160kcal96g160g4g0g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Kurkuma, annos 2g4g2kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Korianteri, tuore, annos 20g40g8kcal0.8g1.6g0.2g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3668g2871kcal207.8g428g9.4g22.6g
Valittu annoskoko1834g1435kcal103.9g214g4.7g11.3g
Annoskoko puolitettuna917g718kcal52g107g2.4g5.7g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207344