Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1050g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g175g105kcal2.6g22.7g0.2g1.6g
Porkkana 140g46kcal0.9g7.8g0.3g3.6g
Sipuli (kuorittu)39g10kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Tomaattimurska (Euro shopper)280g84kcal2.8g11.2g1.1g0.6g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 140g310kcal24.5g0g23.8g0g
Basilika, tuore3.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3668g1113kcal62.8g87.4g51g13.2g
Valittu annoskoko1834g557kcal31.4g43.7g25.5g6.6g
Annoskoko puolitettuna917g278kcal15.7g21.9g12.8g3.3g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954