Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 83g58kcal4.2g7.8g0.3g2.6g
Vesi834g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Parsakaali brokkoli 167g59kcal7.7g3.3g0.5g4.2g
Peruna, keskikokoinen 60g250g150kcal3.8g32.5g0.3g2.3g
Pestokastike, yrttikastike 63g306kcal5.1g0.9g31.2g2.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)375g488kcal67.6g8.3g22.9g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3670g2372kcal178.2g110.4g135.6g25.8g
Valittu annoskoko1835g1186kcal89.1g55.2g67.8g12.9g
Annoskoko puolitettuna918g593kcal44.6g27.6g33.9g6.5g
Arvot/100g100g65kcal4.9g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169794