Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 277g77kcal3.3g11.2g0.6g5.8g
Vesi, vesijohtovesi 692g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 198g52kcal3.1g6.9g0.4g3.8g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.4g0.1g1.2g
Lanttu 37g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g88g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Paprika punainen 33g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)369g92kcal3.7g20.3g0g5.2g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g9g5.1kcal0.5g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Soijakastike 5.5g3.3kcal0.3g0.5g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g6.9g13kcal0g3.1g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g9g2.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3672g635kcal27.8g111.2g3.2g40.8g
Valittu annoskoko1836g317kcal13.9g55.6g1.6g20.4g
Annoskoko puolitettuna918g159kcal7g27.8g0.8g10.2g
Arvot/100g100g17kcal0.8g3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145823