Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 260g211kcal4.1g43.8g0.1g7.8g
Mungpapu, Risenta400g1161kcal96.1g160.2g4g0g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Kurkuma, annos 2g4g2kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Korianteri, tuore, annos 20g40g8kcal0.8g1.6g0.2g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3672g2874kcal208g428.4g9.4g22.6g
Valittu annoskoko1836g1437kcal104g214.2g4.7g11.3g
Annoskoko puolitettuna918g719kcal52g107.1g2.4g5.7g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207344