Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl166g215kcal21.7g0.5g13.7g0g
Sokeri 102g415kcal0g102.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 78g269kcal8g54.8g0.9g2.7g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Omenasose, omatekoinen301g391kcal0g90.3g0g4.5g
Kuohukerma,valio,2dl301g1023kcal6g9g105.3g0g
Maitorahka, milbona (500g)301g205kcal36.7g11.7g0.6g0g
Sokeri 48g196kcal0g48.1g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 361g247kcal2.9g54.9g0.4g2.9g
Vadelma 151g62kcal1.5g6.2g1.2g5.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g12g25kcal0g3g0g0g
Liivatelehti, gelatiini7.2g25kcal6.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3672g6181kcal166.6g769.6g244.2g31.4g
Valittu annoskoko1836g3090kcal83.3g384.8g122.1g15.7g
Annoskoko puolitettuna918g1545kcal41.7g192.4g61.1g7.9g
Arvot/100g100g168kcal4.5g21g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021