Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 150g1090kcal1.8g0.6g122.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai244g854kcal29.3g173.3g5.1g7.3g
Kauralese 45g162kcal8.1g20.5g3.5g7.9g
Paprika punainen 751g220kcal7.1g33.8g3g14.3g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g263g605kcal39.4g2.6g49.9g0g
Broilerifileesuikale (Atria)300g330kcal69.1g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3672g6571kcal311.6g469.6g380.2g61.8g
Valittu annoskoko1836g3286kcal155.8g234.8g190.1g30.9g
Annoskoko puolitettuna918g1643kcal77.9g117.4g95.1g15.5g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286051