Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 180g29kcal1.3g3.6g0.2g3.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g167g47kcal1g9.9g0.3g4.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g257g90kcal4.1g17.7g0.3g3.6g
Tonnikala vedessä, rainbow360g360kcal71.9g1.8g7.2g0g
Voi 257g1863kcal3.1g1g208.8g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 90g282kcal7.4g51.8g2.7g8.9g
Vehnäjauho puolikarkea 334g1145kcal34g233.7g4g11.7g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g4.9g0g0.1g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 150180g701kcal52.1g2.7g52.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3672g9076kcal351.2g654.2g551.2g64.2g
Valittu annoskoko1836g4538kcal175.6g327.1g275.6g32.1g
Annoskoko puolitettuna918g2269kcal87.8g163.6g137.8g16.1g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.8g15g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094