Kasvissosekeitto ala Tuula

Pese, kuori ja palaittele palsternakat, perunat, porkkanat ja selleri.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Anna kiehua n. ½ tuntia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekoittimella.

Lisää juusto ja kuumenna, älä keitä.

Ohenna keitto maidolla tai vedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 200g127kcal1g23.6g0.8g9g
Peruna, vanha, kuorittu 225g171kcal4.2g34.9g0.4g2.2g
Porkkana 125g41kcal0.8g6.9g0.2g3.2g
Juuriselleri 100g32kcal1.2g4.6g0.2g3.1g
Sipuli 85g26kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Tuorejuusto savuporo rasvaa 20g creme bonjour (Creme bonjour), annos 200g100g260kcal3g4.5g27g0.5g
Piparjuuri, annos 10g125g46kcal5.6g13.7g0.4g9.4g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g125g150kcal2.9g6g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3672g1707kcal39.8g197g83.4g57.6g
Valittu annoskoko1836g854kcal19.9g98.5g41.7g28.8g
Annoskoko puolitettuna918g427kcal10g49.3g20.9g14.4g
Arvot/100g100g47kcal1.1g5.4g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331767