Banaanikakku

Tähän kakkuun käy parhaiten ylikypsät banaanit ;)

Sekoita pehmeään rasvaan sokeri ja lisää kananmuna.

Sekoita hyvin.

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos rasva-sokeri-munaseokseen.

Sekoita tasaiseksi ja painele rengasvuoan pohjalle.

Nosta taikinaa myös ylös reunoille.

Murskaa banaanit haarukalla ja sekoita niihin kermaviili, kananmuna ja vaniljasokeri.

Soseuta punaherukat (puolukatkin käy) ja levitä ne kakkupohjalle.

Kaada kermaviili-banaaniseos päälle.

Ripottele päällimmäiseksi mantelirouhetta.

Paista kakkua 200 asteessa noin puoli tuntia.

Anna seistä vuoassa jonkin aikaa ennen kuin siirrät sen tarjoiluvadille.

Alkuperäinen ohje on kotikokki.

net sivulta jota olen hiukan keventännyt :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Peikkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 90g113kcal9.9g0.2g8.2g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Punaherukka 151g85kcal2.2g11.3g0.6g7.5g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%301g181kcal9.6g21.4g6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 90g113kcal9.9g0.2g8.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g6g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 188g1011kcal1.7g1.3g113g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g557g468kcal6.1g102g2.2g10g
Fariinisokeri105g428kcal0g105.3g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl45g261kcal9.5g2.4g22.8g5.2g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)294g940kcal40.5g170.3g9.4g36.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3672g7277kcal179.6g846.4g340.8g118.8g
Valittu annoskoko1836g3638kcal89.8g423.2g170.4g59.4g
Annoskoko puolitettuna918g1819kcal44.9g211.6g85.2g29.7g
Arvot/100g100g198kcal4.9g23.1g9.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65218